**Системний інсектицид Балазо, упаковка 5 мл**
**Назва препарату:**
БАЛАЗО®, КЕ, 5 МЛ
**Діюча речовина:**
біфентрин, 100 г/л
**Препаративна форма:**
концентрат емульсії
**Спосіб дії:**
контактно-шлунковий
**Упаковка:**
5 мл
**Температурний режим зберігання:**
від 0 °С до +30 °С
### Застосування БАЛАЗО КЕ:
#### Для садівництва:
- **Культура:** Яблуня
- **Норма витрати препарату:** 5 мл на 10 л води (для 6-8 дерев віком до 5 років або 3-4 дерева віком понад 5 років)
- **Шкідливий об’єкт:** яблунева плодожерка, попелиці, листомінуючі молі, кліщі, личинки каліфорнійської щитівки
- **Спосіб, час обробок:** обприскування в термін вегетації
- **Максимальна кількість обробок:** 2
- **Строк останньої обробки (в днях до збирання врожаю):** 30
- **Строк виходу людей на оброблені площі (доба):** механічні — 4 / ручні — 10
#### Для промислового сектора:
- **Культура:** Виноградники
- **Шкідники:** Листовійки, кліщі
- **Норма витрати препарату:** 0,2 л/га (2 мл на 8 л води на 1 сотку)
- **Спосіб, час обробок:** обприскування в період вегетації
- **Максимальна кількість обробок:** 2
- **Строк останньої обробки до збирання врожаю:** 30 днів
### Умови застосування:
Необхідну кількість препарату ретельно розмішати у відповідній кількості води. Обробку необхідно проводити обприскувачем, рівномірно покриваючи рослини свіжовиготовленим розчином у вечірні або ранкові години за температури від +15 до +22 °C. Препарат не змішувати з лужними речовинами.
| Основні | |
|---|---|
| Характер дії пестициду | Контактно-кишковий |
| Препаративна форма | Концентрат суспензії |
| Хімічний склад | Неорганічні |
| Мінімальна температура ефективної дії | 15 град. |
| Максимальна температура ефективної дії | 22 град. |
| Вміст діючої речовини | біфентрин, 100 г/л |
| Виробник | Sumi Agro |
| Країна виробник | Японія |
| Діюча речовина | Бифентрин |
| Оброблювані культури. | Клубника, Цибуля, Слива, Груша, Малина, Орех, Соя, Тютюн, Перец, Персик, Хвойні, Горох, Помідор, Роза, Самшит, Огірки, Квіти, Яблуня |
| Захворювання рослини | Кліщ |
- Ціна: 30 ₴

